I overensstemmelse med regeringens beslutning om at forlænge nedlukninger som følge af Coronakrisen, har Dansk Tennisforbund udsendt et nyhedsbrev, DTF’s nyhedsbrev vedr. Corona-lukninger, som beskriver forholdsregler for tennisklubber som følge af Corona-virus. Her kan du læse, at DTF bakker op om  og følger anbefalinger fra det overordnede forbund, Dansk Idrætforbund. Desuden har DIF udsendt informationer om håndteringen af nogle af de idrætsrelaterede forhold, som bliver påvirket af krisen, DIF anbefalinger.

I marts måned er der udsendt opkrævninger af årskontingent, som skal være betalt senest 1.april – uanset om det er muligt at spille tennis eller ej. Dette er helt i overensstemmelse med DIF’s retningslinjer (se link ovenfor).

Lyngby-Taarbæk Kommune har ligeledes udsendt retningslinjer i overensstemmelse med regeringens beslutning, og det betyder, at alle indendørs idrætsaktiviteter i kommunen indtil videre er aflyst til og med 13.april.

Vi fortsætter med at følge de anbefalinger, som myndighederne og kommunen giver, så derfor vil du også løbende kunne følge med her på hjemmesiden, hvis der sker ændringer, som påvirker aktiviteterne i vores tennisklub.