Aksel har været medlem i vores klub de sidste 2½ år og har udviklet sig særdeles godt på alle fronter.

Han er bare så glad for sin tennis, og det smitter af på de børn og unge, han træner sammen med. Når Aksel er på banen, betyder det ikke så meget, om dem han spiller sammen med er bedre end ham eller kan mindre end ham. Aksel skal bare spille, have det sjovt og selvfølgelig prøve at vinde!

Aksel besluttede sig for at komme i gang med at spille individuelle turneringer for et år siden, og han ligger i dag som nr. 67 i hele landet, ud af 173 børn på 11-12 år i den såkaldte U12 kategori.

Når man tage hensyn til at de fleste børn i top 100 træner 4-5 gange om ugen, er det ret godt gået, at Aksel er kommet op som nr. 67. Han træner 3 gange om ugen om sommeren og 2 gange om ugen om vinteren – derudover privattræning en gang om ugen om sommeren og en gang i mellem om vinteren. Det skal også nævnes, at Aksel ud over træningen, spiller sammen med sin far om aftenen eller i weekender og sammen med andre U12 venner fra vores klub.

Aksel modtog en præmie på 500 kr. som årets juniorspiller ved vores årlige tur til Båstad i Sverige i slutningen af september 2019.

Jeg kan ikke andet end at være pavestolt af Aksel, og jeg håber på, at hans udvikling vil fortsætte for  hans egen skyld, og også for at andre børn i klubben kan få inspiration af hans måde at være på – både på banen og udenfor.

 

Roberto Rangel