Introforløb:

Har du aldrig spillet tennis før, men har lyst til at prøve? Så kan du deltage i vores særlige introforløb, hvor du kan afprøve, om tennis er noget for dig.

Som ny senior spiller kan du henvende dig til vores cheftræner og låne en ketsjer af klubben og deltage i et par (2) prøve træninger af 1 times varighed i maj og/eller juni. Hvis du efter prøvetimerne ønsker at fortsætte i klubben, melder du dig ind og får adgang til alle fordelene du har som medlem.

Som ny junior spiller kan du ligeledes henvende dig til vores cheftræner og låne en ketsjer af klubben og deltage i et par (2) prøve træninger af 1 times varighed i maj og/eller juni. Hvis du herefter ønsker at fortsætte i klubben, kan du melde dig ind og dermed få adgang til alle fordelene du har som medlem.

Særtilbud til nye juniorer

Meld dig ind som nyt juniormedlem i Hjortekær Tennisklub i forbindelse med sæson start og senest 15 maj og få medlemskab, træning og ketcher ved betaling af et års kontingent.

Du får altså: Medlemskab (pris pt kr 700) – hvor du frit kan spille med andre medlemmer

Juniortræning 1 gang pr uge i maj og juni (pris pt kr 400)

Ketcher (værdi kr 400)

Evt yderligere træningstimer og evt træning efter sommerferien er til normal pris.

NB: Der tages forbehold  for, at træningshold bliver fyldt op så meld dig til hurtigt, hvis du vil være sikker på en plads.

Tilbuddet gælder ikke tidligere medlemmer, som har meldt sig ud indenfor de sidste 2 år.

Kontakt klubbens cheftræner: traener@hjortekaertk.dk