Motionister

Formål
Hjortekær Tennisklubs motionistafdeling udgør størsteparten af seniorafdelingen. Vi rummer både nybegyndere, letøvede og øvede motionister, og vi tilstræber derfor at styrke det sociale sammenhold i klubben ved at arrangere en række aktiviteter, hvor alle kan deltage.

HYG-IND

For at fremme kontakten mellem de voksne medlemmer, arrangerer vi en uformel mulighed for klubbens medlemmer for jævnligt at kunne mødes og spille med nye såvel som velkendte medlemmer.

Konceptet er simpelt: Du møder op – gerne uden makker, bliver sat sammen med andre på en bane, og så spilles der ca. ½ time. Derefter laves der nye konstellationer, som igen spiller ca. ½ time. Dette gentages, sådan at man har mulighed for at spille op til 4 x ½ time med forskellige personer.

Der spilles efter dette HYG-ING koncept tre formiddage om ugen samt en sen eftermiddag/aften ugentligt.

Hvis vejret er til det, og der er tilslutning til det, kan vi om aftenen tænde grillen ved 19-tiden. Du medbringer og tilbereder selv mad/drikke til eget forbrug, og så kan vi også hygge os sammen efter tennis.

Arrangementet er åbent for alle klubbens voksne medlemmer (nybegyndere kan dog kun deltage efter aftale). Så hvis du står og mangler nogen at spille med, så er her chancen for at skabe nye kontakter og få spillet en masse tennis!

For nye medlemmer og nybegyndere arrangeres der Hyg-ind søndag eftermiddag.

 

Træning

Der tilbydes i sommersæsonen træning for alle motionister, som ønsker gode råd om slagteknik, serv, timing og taktik.

 

Hvordan bliver jeg medlem af Hjortekær Tennisklub?
Du kan blive medlem ved at tilmelde dig via hjemmesiden

Banetegning

HUSK at du som senior har mulighed for fri banetegning.
Se Banereservation