Lørdag d. 28 august var en særlig dag for klubbens 1. hold. Sæsonens sidste holdkamp mellem Allerød og Hjortekær skulle afgøre puljen,  hvor begge klubber hidtil var ubesejrede. Begge hold var i forvejen rykket op til 2. division og det er mere end 10 år siden vores 1. hold har spillet i 2. division, så vi kan glæde os til  sommeren 2022.

Det var meningen at holdkampen skulle spilles på hjemmebane, men regnvejr gjorde det umuligt, så Allerød tilbød i stedet for hard court baner i deres hal. Holdkampen kunne ikke har været mere lige, men de små marginaler var på vores side. Efter de første 2 single kampe, hvor Kasper Elsman og Christoffer Siwmark tabte, kom Fredrik Siwmark og Martin Elsman i gang.

Fredrik tabte 1. sæt 1-6, og der var en fornemmelse af, at vi var på vej til et sikkert nederlag. Men coaching fra undertegnede og Fredriks evner til at  omsætte rådgivning til virkelighed, gjorde, at Fredrik vandt andet sæt 6-4 og match tie-break 11-9.

Martin spillede mod en mand, som kunne serve lige så hårdt, som en vild hest kan sparke. Vi mente, at hastigheden kom op på ca 180 km/h, og han slog til alt det, han kunne komme til. Men Martins erfaring og kampvilje bragte kampen til match tie-break hvor Martin vandt 10-8.

Holdkampen skulle nu afgøres med de to double kampe. Kasper og Christoffer spillede sikkert og vandt deres kamp i to sæt. Fredrik og Martin tabte deres kamp.

For at finde en vinder af holdkampen skulle den så afgøres i en såkaldt Golden Tie-break til 10 point. Holdlederne forhandlede sig frem til at denne tie-break skulle spilles som en single mellem vores Kent Kristensen og deres 2. single. Kent er en meget sikker spiller, som nyder at placere bolden, indtil hans modstander laver en fejl eller giver Kent mulighed for at afgøre bolden.

Kent vandt 11-9, og dermed den tredje tie-break i holdkampen og det betyder, at hele holdkampen blev vundet af vores 1.hold – det må siges at være små marginaler!

Efter holdkampen inviterede Fredrik hele holdet hjem til ham, for at fejre oprykning og 1. plads i puljen. Vi nød den lækre grillmad og en fed stemning på sådan en fantastisk dag.

På billedet ses holdet, fra venstre til højre: Jesper Jørgensen, Kasper Elsman, Rasmus Nøhr, Christoffer Siwmark, undertegnede, Fredrik Siwmark, Kent Kristensen, Martin Elsman. Albert Jakobsen var ikke til stede.

 

Tillykke til alle sammen! Mbh Roberto