Kære Forældre.

Mental træning er vigtigt for en stor del af vores tennisspil og ikke mindst i vores liv.

En af grundene til, at jeg elsker mit job, er at jeg på min måde kan være med til at støtte jeres barns udvikling på forskellige måder. Jeg vil gerne hjælpe hvert barn til at tro på sine evner, at fokusere og at gøre sit bedste, når der spilles/trænes tennis.

Men, at være med til et foredrag omkring Mental træning hos en professionel mental coach er noget andet. Derfor kan alle glæde sig til et foredrag i vores klubhus onsdag d. 14 august fra kl. 19:00 til 20:30.

Jeg har fået kontakt til en god tennisven,: Adam Blicher, Cand.scient.psyk, med speciale i sportspsykologi og en SENMC Maste rCoach uddannelse. Adam er en del af Team Danmarks eksterne netværk for sportspsykologiske konsulenter.

Adam har udtalt: “Min mission er at bruge sportens krav og stress til at hjælpe udøverne til at blive stærke og modstandsdygtige drenge og piger, der er i stand til at problemløse under stort pres samtidig med, at de udviser en adfærd og karakter, de selv er stolt af”.

Foredraget består af 2 dele: en time med børn og forældre sammen og 30 min. kun med forældrene. På de sidste 30 min. bliver forældrene og jeg som cheftræner klædt på til, hvordan vi bedst kan støtte børnene ved at bruge Adams materiale og teorier.

Det koster 150 kr pr. familie at være med.

Tilmelding skal ske til mig senest d. 28 juni.

Betaling foregår på klubbens bankkonto: Reg. 1551 kontonr. 5758 475.

Angiv venligst ”navn” og ”Mental træning” ved betaling.

 

Med Bedste Hilsner

Roberto Rangel