Om klubben

Hjortekær Tennisklub startede i 1951 på én bane på Bjælkevangen. Allerede året efter anlagde klubben yderligere 2 baner. Siden da er klubben vokset yderligere, og der rådes i dag således over 8 grusbaner fordelt på 2 anlæg. De 5 af banerne ligger på Ravnholmvej, hvor vores dejlige klubhus (bygget i 2003) med mange faciliteter ligeledes er beliggende.

Om vinteren spiller vi indendørstennis i Træningshallen på Lyngby Idrætsby ved Svømmehallen Lundtoftevej 53A.

Klubben er medlemmernes klub og er drevet af frivillige. Vi påskønner derfor at medlemmerne deltager aktivt i klubbens liv og giver en hånd med, når de mange arrangementer afvikles. Hvis du har nogle kompetencer, som kan være alt fra at vande planter til at være holdkaptajn eller festarrangør, så kan du læse på hjemmesidens forside, hvem du kan kontakte.

Seniorafdelingen
Seniorafdelingen er for medlemmer over 25 år og består af en blanding af rutinerede turnerings- & motionistspillere og udgør den største del af klubben. 

Klubben arrangerer hyggeturneringer, klubmesterskaber og deltager i Tennis Øst holdturneringer mod andre klubber. Du kan også deltage i hyg-ind arrangementer, hvor du blot møder op og kommer til at spille i forskellige konstellationer. Hyg-ind afsluttes som regel med et hyggeligt grillarrangement.

Der tilbydes træning på alle niveauer med klubbens cheftræner og hans assistenttrænere. Der er også mulighed for at købe privat træning af klubbens trænere, og deltagelse i tennisrejser med vores egne trænere er også muligt.

Juniorafdelingen
Vi har tilsvarende tilbud for personer under 25 år. Træningen er mere intens og starter tidligst muligt om eftermiddagen. Den foregår på alle niveauer og forestås af en dygtig trænerstab.
Hver sommer arrangeres en træningslejr for alle juniorer, hvor de udover tennisspillet også får mulighed for andre sportsaktiviteter som fodbold, rundbold m.m. I september måned arrangeres der en weekendtræningstur til det flotte tennisanlæg i Båstad, Sverige.

 

Et godt klubliv

I Hjortekær Tennisklub har vi altid værdsat et godt klubliv. Der indbydes hvert år til forskellige arrangementer med et socialt islæt såsom fester, hyg-ind, sjovturneringer, grillaftener og juleturnering. Man mødes på tværs af alle aldersgrupper og spillerniveauer og møder nye med- og modspillere.
Klubben har de rammer, der skal til for et godt klubliv med et af Danmarks hyggeligste, flotteste og bedste anlæg.