GENERALFORSAMLING

Generalforsamling 2020

Hermed følger indkaldelse til Generalforsamling  i Hjortekær Tennisklub

Onsdag d. 26. februar 2020 kl. 19:30 i Klubhuset, Ravnholmvej 21, 2800 Kongens Lyngby

Bestyrelsen vil henlede opmærksomheden på punkt 7 valg af kasserer.

To invitationer til trods har ingen af medlemmerne, desværre taget kontakt til kasserer, formand eller andre i bestyrelsen for at høre hvad det nærmere går ud på.

Kasserer opgaven er ikke det samme, som en regnskabsfører, regnskabsføreren opgaven betaler klubben for.
Bestyrelsen har et stærk tro på, at der blandt medlemmerne er en eller flere som mangler at blive opfordret fordi de har forstand på økonomi. – ingen i bestyrelsen har fået øje på dig!

Bestyrelsen vil derfor anmode om, at hvis du enten arbejder eller har arbejdet med økonomi og synes, at du kan gøre dit til at Hjortekær Tennisklub bliver ved med at være veldrevet – så er du hermed opfordret.

Dagsorden kan ses her => læs

Regnskab for 2019 samt budget for 2020 kan ses her => læs

Referat af ordinær generalforsamling kan ses her => læs