Bestyrelsen har besluttet, at vi kan starte sommertræningen fra d. 4.maj. Der er lagt en plan for hvor og hvornår træning skal foregå for hvert enkelt tilmeldt person (se link: Træningsoversigt for sommeren 2020).

Alle, der er  tilmeldt træning har modtaget en opkrævning, som skal betales inden 1.maj. Det er vigtigt at få betalt for træning, før man møder op første gang, da træneren må afvise spillere, der ikke har betalt.

For at sikre alle bedst mulig beskyttelse mod COVID-19 virus, har vi besluttet, at anvende nedenstående retningslinjer specielt ved gruppetræning for både børn og voksne. Disse retningslinjer supplerer de generelle retningslinjer for spil i Hjortekær Tennisklub (se Klubbens regler for udendørs spil), som tidligere er udsendt, og som er i overensstemmelse med gældende anbefalinger fra DTF og Lyngby-Taarbæk Kommune.

  • Når man møder til træning, skal man gå direkte til den bane, man skal træne på. På linket Træningsoversigt for sommeren 2020, kan man se banefordelingen for træning mandag-fredag i klubben.
  • Alle, som cykler til træning, skal parkere cyklen ved den bane, man skal træne på.
  • Klubben stiller engangshandsker til rådighed ved gruppetræning. Men alle er selvfølgelig velkommen til at medbringe egne handsker.
  • Til juniortræning vil hver bane blive inddelt i områder med gule plasticstriber for at sikre, at børnene husker at holde afstand til hinanden. Et hold med seks børn vil derefter blive fordelt, så der altid er 2 børn og en træner på den ene side af nettet, og 4 børn på den anden side.
  • Voksentræning foregår i grupper på max. 5 spillere.
  • Når der skal samles bolde, skal spillerne skiftes til at trille bolde med ketsjeren til et af hjørnerne på banen. Spillerne skiftes til at trille og samle bolde.
  • Når træningstimen er afsluttet, skal alle spillere forlade banen og anlægget med det samme.