Onsdag d. 13 november holdt vi trænermøde i Lyngby Idrætsby. Til stede var – foruden de aktive trænere og ungdomslederen – også fire nye hjælpetrænere, som skal begynde deres forberedelse i januar 2020 for at være klar til sommersæsonen.

Mødets formål var at byde velkommen til de fire nye hjælpetrænere samt at dele noget af det materiale, jeg blev præsenteret for ved Verdenskonferencen for et par uger siden.

På mødet har vi også sat gang i forberedelserne til sommersæson 2020. Vi regner med at være godt klædt på til et særligt år, hvor Dansk Tennis Forbund fejrer 100 års jubilæum og jeg fejrer 10 år som cheftræner i vores dejlig klub og mine 60 år på denne dejlige planet.

Inspireret af Verdenskonferencen vil vores daglige træning nu kunne benytte flere redskaber. Så vi trænere håber, at alle som deltager i træning, kommer til at mærke dette.

På billedet mangler der tre hjælpetrænere, som desværre ikke kunne deltage i mødet. Siddende kan vi se vores kommende hjælpetrænere, som fra venstre er: Andreas Siwmark, Sophie Andersen, Ida Pedersen og Alberte Lannik.

 

De bedste hilsener

Roberto Rangel