Netop i disse dage er der givet anbefalinger fra DTF for, hvordan det er muligt at begynde udendørssæsonen på tennisbanerne sådan at smittefare stadig kan begrænses mest muligt.

Vi følger i Hjortekær Tennisklub DTF’s og  Lyngby-Taarbæk Kommunes anbefalinger, som alle er afstemt med Sundhedsstyrelsens retningslinjer for adfærd under Corona-krisen.

Bestyrelsen har på et ekstraordinært møde, onsdag d. 22.april, besluttet at åbne for udendørssæsonen søndag d. 26.april. Der er af bestyrelsen udarbejdet nogle regler, som skal sikre, at vi overholder alle retningslinjer for adfærd under Corona-krisen (link: Klubbens regler for udendørs spil). Disse regler hænges også op ved banerne og kan løbende blive justeret i takt med ændringer i anbefalingerne fra DTF og kommunen.

Vi beder alle om at overholde og respektere disse regler, så vi kan komme bedst muligt i gang med at spille udendørs tennis.

Det er fortsat ikke tilladt at afholde standerhejsning, Tennissportens dag, HYG-IND eller andre større sammenkomster.

Sommertræningen forventes at starte mandag d. 4.maj – også med særlige regler.

Den udendørs holdturnering forventes at blive afholdt som planlagt, og DTF er i øjeblikket ved at udarbejde de nærmere retningslinjer herfor.