Vores årlige weekend i Båstad er igen gennemført efter 2 års pause!

Vi var heldige med vejret og fik en supergod lørdag, og dagen efter havde vi to timer på banen i stedet for tre.

De fleste deltagere var med for første gang. Kun tre af børnene havde før deltaget i en tur til Båstad.

Stemningen var på toppen og forventningerne lige så høje.

Som vi plejer, boede vi på to- eller firesengsværelser, så der var god mulighed for at pleje det sociale samvær. De fleste børn kender hinanden, men der var et par stykker, som lige skulle tages med ind i “varmen”.

Træningen foregik både om formiddagen og om eftermiddagen. Søndag formiddag spillede vi en double-turnering, hvor børnene fik en bedre forståelse for, hvordan man bruger de forskellige slag i double-kampe.

Lørdag aften, efter aftensmad, besøgte vi Båstad Tennisstadion. Et stadion med plads til 7000 tilskuere, som bliver brugt især om sommeren, hvor officielle turneringer bliver spillet. Mange store navne har spillet turneringer her – fra Bjørn Borg til Nadal og Wozniacki.

Ved siden af stadion findes et hotel, som har en del historiske billeder fra tennisbegivenheder i Båstad. Man kan roligt sige, at Båstad er et tennis-mekka!

Det hele tog fart, da den svenske Kong Gustav i 1930’erne blev glad for at spille tennis og spillede med i turneringen hver sommer. Børnene synes at det var ret sejt, at en majestæt på over 70 år kunne deltage i turneringen. Ja, det kunne have været sjovt at vinde over kongen selv

I år, havde jeg det rare selskab af Christoffer Siwmark som assistent.

Christoffer og jeg blev enige om at turen havde været en succes på alle fronter.

Vi vil gerne takke Lone, Aksels mor, for at have taget initiativ for at få leveret træningsdragter til turen.

De bedste hilsener
Roberto Rangel